Corrons

A l'hora d'escollir corrons podem decidir segons la forma o el material. Els clàssics són de fusta amb una capa antiadherent per treballar bé la massa

 

Back to tàper, fins el 40% de descompte
5
Set Descending Direction
View as Grid Llista

5 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

5 Items

per page

 

Ja tens el teu corró per amassar

Si t'agrada treballar amb masses, hauries de tenir un corró de pastar que sigui versàtil. En general, amassar és una maniobra senzilla, però molt important perquè les teves receptes de rebosteria, com per exemple galetes, et quedin perfectes.

El corró és, sens dubte, un utensili de rebosteria bàsic per a pastissers i forners. Escollir el corró més adequat pot ser la clau per al teu èxit, així que a Culinarium et portem la millor selecció de rodets per amassar rebosteria.

Com triar el millor corró per

És clar que, quan parlem de rodets, els aspectes més importants són: comoditat, adherència i neteja. Els rodets de pastat per a rebosteria han de ser estris de rebosteria còmodes d'utilitzar, han de ser d'un material antiadherent i també s'han de netejar amb facilitat.

A Culinarium us portem la millor selecció de rodets per a rebosteria.