Tapetes de Silicona para horno

Els tapets de silicona són un utensili de cuina i també de rebosteria totalment nou, ja que substitueixen el típic paper de forn d'usar i llençar. Els tapets de silicona són una opció 100% recomanable
2
Set Descending Direction
View as Grid Llista

2 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

2 Items

per page

 

Tapets de silicona per a forn

Els tapets per a la cuina són làmines, generalment fetes de silicona de grau alimentari, que es fan servir per enfornar, evitant que la massa s'enganxi a la safata. Suporta altes temperatures a causa de la seva composició, per la qual cosa es pot fer servir al forn sense cap por que es fongui o trenqui. De fàcil rentat, tot just s'embruta, i també té utilitats fora del mateix electrodomèstic.

Tapets de silicona antiadherents

Quins avantatges i característiques tenen una taula? Antiadherent, resistent, reutilitzable i durador són els punts forts principals d'aquest producte. Encara que està pensat per a ús professional, cada vegada més usuaris recorren a aquesta eina per elaborar les receptes a les cuines. Fora del forn, resulta ideal per estirar i allisar masses sense que s'enganxin a altres superfícies o per folrar motlles. Dins ja del forn, serveix com a base per no tacar la safata, però també proporciona una superfície llisa si aquesta té desnivells provocats per alguna abonyegament.

Tapets de silicona per coure

On millor es veuen les utilitats i el bon resultat és en l'elaboració de receptes amb sucre, ja que es tracta de masses que solen enganxar-se a qualsevol superfície on es col·loquin. Amb la taula aconseguim evitar aquesta problemàtica. Però no només és apte per a receptes dolces, sinó que també és molt efectiu per cuinar productes que tinguin salsa o que deixin anar greixos o aigua com és el cas d'ossos, verdures, cansalada o diverses carns.

La seva neteja és un altre dels seus avantatges. Només cal fregar de manera tradicional, amb una esponja suau i sabó, o introduir al rentaplats si cal. Si es cuida correctament pot ser un utensili molt durador (prop de 200 fornejats), la qual cosa es tradueix en un estalvi respecte a altres productes com a paper vegetal de forn. Tot i que per a alguns usuaris és car, per a altres suposa una alternativa a altres productes i està molt ben valorat, sobretot per professionals.