5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Preparat per galetes de gingebre 500 gr Funcakes

Add to Wish List
5,45 €
Codi
5003550
 

Descripció

Si penses amb el Nadal, pensa en galetes de gingebre casolanes. Aquestes delicioses galetes de gingebre amb espècies, segons una recepta original americana, són fàcils de fer tu mateix. Només cal afegir aigua, ou i mantega a la barreja de FunCakes.

Horneja una divertida casa de gingebre o el tradicional home de gingebre per Nadal. Aquestes galetes es poden decorar molt bé amb el glacejat de FunCakes. També és divertit fer-les amb els nens per a les festes.

Fes una divertida casa de galeta de gingebre o el tradicional home de galeta de gingebre per Nadal.

Preparació de la galeta: Només cal afegir un ou, aigua i mantega per enfornar les galetes de gingebre perfectes.

Aquestes galetes es poden decorar meravellosament amb el glacejat FunCakes.

Contingut: 500 grams.

Preparació: Preescalfar el forn a 180°C (forn de convecció 160°C). Els ingredients han de ser a temperatura ambient. Amassar 500 g de barreja amb 1 ou (50 g), 60 g de mantega (crema) i 60 ml d'aigua fins a obtenir una massa ferma i deixar-la endurir a la nevera durant almenys 1 hora. Estendre la massa sobre una superfície enfarinada (3 mm de gruix) i tallar les galetes. Enfornar les galetes al centre del forn durant uns 12 minuts fins que estiguin daurades. Deixeu refredar les galetes i decoreu-les al gust.

Ingredients: farina de blat, sucre, midó de blat, herbes i espècies (gingebre, canyella), sucre cremat, gasificant: E500, E450.

>

Al·lèrgens: vegeu els ingredients en negreta.

Podeu contenir traces de: ou, soja, llet, tramussos.

Aquest producte és: certificat Halal.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5003550
Marca FUNCAKES