Portabocatas Fun negre Iris

Porta entrepà Fun negre Iris

Porta entrepà Fun negre Iris

Add to Wish List
7,95 €
Codi
5004091
Disponible en aquestes botigues


C/ Gran de Sant Andreu, 174 Barcelona, Barcelona, ES


C/ Josep Umbert, 16 Barcelona, Granollers, ES


C/ Nou, 7 Girona, Figueres, ES


C/ León XIII, 10 Zaragoza, Zaragoza, ES


C/ Coso Alto, 37 Huesca, Huesca, ES


Carrer Sant Rafel, 14 Girona, Olot, ES


Fuencarral, 137 Madrid, Madrid, ES

Detalls

El porta entrepans d'Iris és un recipient ideal per portar el pa a l'escola o a la feina permetent conservar intacta la seva frescor l'engròs temps. Perfecte per reemplaçar els embolcalls.

Característiques

  • Elaborat en dubte

El recipient està elaborat en tela de polièster d'alta qualitat i molt resistent. La part interna del porta entrepans compta amb termo insolat, de manera que el pa manté la seva frescor.

  • Fàcil emmagatzematge

El producte permet emmagatzemar el pa de motlle de manera perfecta; en el seu interior disposa d'una cinta per assegurar l'entrepà i una petita butxaca per guardar un tovalló. Aporta grans beneficis. Ideal per ser usat diàriament.

  • Capacitat

El recipient compta amb poca capacitat, però és molt útil i pràctic de portar. Sol permet emmagatzemar un entrepà o una fruita per esmorzar o dinar. Ocupa poc espai.

  • Neteja senzilla

El portabocatas no requereix de cap esforç per a la seva neteja, només cal rentar amb un drap completament humit i també pot ser rentat si es vol una neteja a fons

  • Conscienciació sobre la reducció de residus

L'ús del porta entrepans fomenta el canvi d'hàbits a la llar, de manera que es pot substituir el paper d'alumini que és per a un ús únic. Perfecte per millorar molts aspectes en la salut i el planeta, de manera que minimitza els residus. És l'embolcall ideal per menjar fora de casa.

Més informació
Més informació
Codi 5004091
Color Gris
Marca IRIS
Material Polièster
Ressenyes Trusted Shops