5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Porta entrepà Fun bordeus Iris

Add to Wish List
7,95 €
Codi
5004090
Disponible en aquestes botigues


C/ Jacint Verdaguer, 13 Barcelona, Vic, ES

 

Descripció

Aquest porta entrepans Iris està confeccionat amb materials que contribueixen a la conservació i frescor dels entrepans. L'interior del producte conté polièster termo insolat i un teixit d'alumini per mantenir el fred o la calor dels aliments.

Característiques

  • Mida ideal

El producte ofereix les mesures ideals per transportar els entrepans (22 cm × 13.50 cm × 5 cm). Pel seu pes, també és fàcil i còmode de portar cada dia. Té una reixa interna per guardar tovallons .Compte amb una cinta que contribueix a mantenir els entrepans al seu lloc.

  • Producte completament ecològic

Aquest porta entrepans està fabricat amb materials lliures de BPA, els quals compleixen la mateixa funció que el paper d'alumini. D'aquesta manera, s'evita l'ocupació d'embolcalls que al rebutjar poden contaminar l'ambient.

  • Neteja senzilla

El rentat del porta entrepans és molt fàcil i no requereix cures especials. Només cal netejar el producte amb un drap humitejat amb aigua i després deixar-lo assecar a l'aire lliure.

  • Conserva la temperatura

Té un recobriment intern confeccionat amb polièster termo insolat i teixit d'alumini que permet conservar la temperatura dels entrepans, ja sigui calenta o freda.

  • Cremallera per a més seguretat

L'estoig compta amb un tancament lateral per tancar-lo del tot, la qual cosa impedeix que els entrepans es mantinguin desorganitzats i es surtin del porta entrepans. Combina perfectament amb el color del producte.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004090
Marca IRIS
Material Polièster