Sacs de roba bruta

Tenim els sacs de roba bruta que s'adapten millor a les necessitats de tots, per la qual cosa es van guanyar el favoritisme i l'atenció del públic
2
Set Descending Direction
View as Grid Llista

2 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

2 Items

per page

 

Aquí trobaràs el sac per a la roba bruta que estàs buscant

Els sacs de roba bruta són molt comuns a tota casa i gairebé sempre estan en un racó amagat de l'habitació, però els que t'oferim a Culinarium no són gens comuns i pots lluir-los sense problemes a qualsevol lloc perquè estan perfectament dissenyats per mantenir de manera ordenada tota la roba dins seu.

Hi ha dues versions de sacs de roba bruta, que varien en la mida i la capacitat que tenen respecte a l'altre. Tots dos són marca Wenko, altament resistents, fabricats amb polièster d'alta qualitat, amb 4 rodetes per moure'ls fàcilment i vénen en color negre o gris. El més petit té una capacitat de càrrega de 43 litres i unes dimensions de 18,5 x 40 x 60 cm, mentre que el més gran té un volum de 79 litres i unes mides de 60 x 40 x 33 cm.

Tots dos tenen les mateixes característiques i compleixen les mateixes funcions, només es diferencien en la mida i en la quantitat que poden suportar de càrrega. Per triar el que necessites només hauràs de determinar quanta roba bruta acumules durant la setmana per llavors definir quina capacitat requereixes.

Amb qualsevol d'aquests sacs de roba bruta pots organitzar millor la roba que tens pendent de rentar en un lloc on no destorbarà i estarà tota junta en un mateix lloc. Les seves rodetes incorporades faciliten la mobilització del sac. característiques que el converteixen en un útil carret de la bugaderia per portar les peces de roba a la rentadora i viceversa.

L'interès de Culinarium és oferir-te com a client un article amb què puguis resoldre qualsevol necessitat quotidiana. Per això et presentem aquests pràctics sacs de roba bruta amb els quals podràs tenir més llibertat i organització amb totes aquestes peces que setmanalment s'acumulen per rentar.