5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Penjadors

Hi ha diferents tipus de penjadors: de diferents materials, amb o sense barra horitzontal, amb ganxos, penjadors en què el ganxo es pot girar
5
Set Descending Direction
View as Grid Llista

5 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

5 Items

per page

De vegades passem per alt l'enorme utilitat dels penjadors. Però sense elles no podríem tenir ordre al nostre armari i mantenir en òptim estat la roba sense que s'arrugui. A més, també ens són útils fora de l'armari, especialment quan planxem o volem mantenir la forma de la roba un cop penjada.

Com triar els teus penjadors? En primer lloc tingues en compte la mida, que depèn directament de la mida de la roba. Principalment tenim les petites per als nens i les mitjanes i grans per als adults, entre les quals també hauràs de tenir en compte la talla i com és d'ampli el coll de la roba que pengis.

Després, fixa't també en els aspectes pràctics: hi ha penjadors de ganxo giratori o fix. Les de ganxo giratori són més versàtils, ja que et permeten penjar el penjador a més llocs o girar la peça dins de l'armari o al penjador. Això sí, els penjadors amb ganxos fixos t'ofereixen més estabilitat.

Actualment la majoria de penjadors són de plàstic o metall. Però encara que són més cares, les més durables i resistents a la deformació ia l'ús són els penjadors de fusta; entre elles destaquen les de fusta d'auró, que és una fusta massissa i lleugera alhora.

També cal que consideris aproximadament quin tipus penjadors utilitzaràs, ja que hi ha penjadors amb una barra horitzontal per penjar els pantalons i et poden servir també per penjar altres penjadors que vols mantenir penjades. A més, hi ha altres penjadors que tenen ganxos per penjar millor els tirants o peces amb passadors. Certes penjadors també porten pinces, encara que també les pots incorporar tu mateix.

Ja saps quins penjadors vols comprar? A Culinarium t'ho posem fàcil i t'oferim penjadors pràctiques, de qualitat i, com sempre, respectuoses amb el medi ambient.