5% DE DESCOMPTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Recogedores de Basura Plegables y de Plástico

Recollidors que faciliten les tasques de neteja a la llar, negoci, indústria i comerç i que estan a l'abast de tu només buscant-los a Culinarium
4
Set Descending Direction
View as Grid Llista

4 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

4 Items

per page

 

Els recollidors són un instrument summament necessari en tota labor de manteniment o neteja, ja que sense ells és difícil pensar com s'aixecaria les escombraries del terra o de qualsevol lloc on sigui. Són essencials no només a la llar sinó també a l'oficina, la indústria i essencialment qualsevol lloc.

Amb un bon recollidor el treball es fa més fàcil i la neteja queda molt millor, per això has de triar un de bo que t'ajudi a fer les teves tasques domèstiques amb efectivitat.

El temps els desgasta i poden funcionar malament així que, si en necessites un, a Culinarium et presentem unes bones opcions que estem segurs et seran de gran utilitat.

Hi ha bàsicament dos tipus de recollidors que sutilitzen comunament a tot arreu, i són el recollidor amb pal i el manual, que compleixen amb el mateix objectiu però de diferents maneres.

Els que us oferim són els més còmodes i pràctics que puguis trobar. Vénen amb els seus respectius pals i alguns fins i tot es pleguen per facilitar-ne la mobilització i l'emmagatzematge. A més, són estèticament molt cridaners.

Un recollidor és fonamentalment un recipient amb forma de safata, que es col·loca a terra per recollir les escombraries. Els més còmodes tenen pals per evitar que la persona s'ajupi, cosa que és molt convenient per als que pateixen mals d'esquena.

Els tenim fabricats amb metall reciclat i pintura són plom i plegables amb pals resistents a cops i maltractaments. Qualsevol de les opcions és molt recomanada.

Així que si el teu vell recollidor ja no dóna per més, revisa la categoria d'ordenació i neteja de la llar que tenim a Culinarium i fes un cop d'ull a les opcions que tenim per a tu. Segur que t'enamoraràs d'algun, ho demanaràs i nosaltres estarem encantats de fer-t'ho arribar fins a la porta de casa teva.