5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Fregonas de microfibra, Mopas y Cubos

Et presentem la seva gamma de recanvis de fregones i pals de fregar. Utilitzem materials ecològics i de qualitat perquè siguin més durables
8
Set Descending Direction
View as Grid Llista

8 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

8 Items

per page

 

Sabies que les fregones van ser inventats per un militar espanyol el 1964? Fins llavors es fregava de genolls a terra, cosa que ha passat per sort a la història. Des de llavors aquest útil invent ha anat evolucionant fins a adaptar-se a les necessitats actuals. Nosaltres et portem es fregones més moderns, fabricats amb materials ecològics i amb les últimes innovacions que et proveeixen un major poder d'absorció i cura del teu sòl.

Com veuràs, hi ha diferents tipus de fregones. Les més freqüents són les de microfibra, que són més lleugeres que les de cotó. Les de microfibra també tenen menys poder d'absorció, per tant hauràs de passar-la més vegades, però et resulten més fàcils d'escórrer i són respectuoses amb tots els terres. Encara que si vols un escorregut òptim sense fer tant esforç opta per un pal de fregar centrífuga. És la preferida per als que tenen problemes d'esquena o de braços que els impedeixen fer força en escórrer-la o els que, simplement, volen una esponja molt ben escorreguda. D'altra banda hi ha les pals de fregar industrials, que tenen una major resistència i poder d'absorció, ideals per a superfícies molt brutes i difícils de netejar. Finalment, les fregones mopa s'utilitzen en els sòls delicats, i amb molt poca aigua.

A la nostra web trobaràs tant fregones amb pal com recanvis, sempre procurant seleccionar materials ecològics, reciclats i que siguin higiènics, òptims per a la neteja i desinfecció de la llar. A més, optem per les fregones durables. També hem parat atenció a l'hora de seleccionar els pals de les fregones, ja que és un utensili que potser conservis tota la teva vida. Per això optem per pals resistents a cops i rascades, també de materials i recobriments ecològics.

Ja ho veuràs, netejar amb les nostres fregones serà un plaer! I més sabent que optant per les nostres pals de fregar amb pal i recanvis de pal de fregar estaràs cuidant del planeta.