Tapas para botes de cocina

Si se t'ha fet malbé la tapa d'un pot o vols comptar amb recanvis de reserva, a Culinarium tenim tapes de qualitat fins i tot per envasar el buit

El descompte s'aplica automàticament al carret de la compra

3
Set Descending Direction
View as Grid Llista

3 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

3 Items

per page

 

Un dels productes que solen passar més desapercebuts en una cuina, però que, tanmateix, són d'enorme utilitat són les tapes. Les tapes per a olles, paelles, cassons i altres elements propis de la cuina són cabdal rellevància a tota llar si el que es vol és donar als plats el sabor i la textura que exactament s'estava buscant. Així, nosaltres t'oferim al nostre catàleg les tapes de les mides, materials i formes que necessitis per al teu cas particular.

És comunament sabut que no és el mateix cuinar els aliments amb tapa que destapats. En mantenir-los tapats, la calor no s'escapa. De la mateixa manera, els mateixos fluids que expulsa el menjar no s'evaporen, sinó que es condensen en trobar-se amb la tapa i tornen a caure al recipient, evitant que es perdi fins al més mínim pessic de sabor.

Des d'aquest punt de vista, encara que no se'ls sol prestar molta atenció, les tapes poden arribar a tenir efectes importants sobre les receptes. Per això, es fa especialment rellevant trobar just la tapa que es necessita. En aquest sentit, cal tenir en compte tant el material com la forma, la transparència, la forma de tancament i la mida, així com l'utensili principal per al que, en principi, fossin ideades.

Així, al nostre catàleg comptem amb una àmplia varietat d'aquestes peces, de manera que podràs trobar la que necessites per a la teva cuina. Pots oblidar-te de buscar, ja que aquí trobaràs allò que perseguien. Ja busques tapes amb forat o sense forat, amb adherència de plàstic, metall o vidre, amb tancament o soltes, tot això podrà ser trobat entre els productes que oferim a la botiga. A més, podràs adquirir-los amb la plena garantia d'estar comprant la qualitat més alta disponible en l'actualitat.