5% DTE A LES TEVES COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Botes de Cristal, Plástico y Silicona para la cocina

Hem seleccionat pots de cuina de diferents models i materials perquè puguis conservar aliments freds, calents oa temperatura ambient: pots de vidre amb aixeta, tapes de pots i pots de plàstic i de vidre.
36
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 50

Page
per page
 1. Regular Price 9,45 € Special Price 7,95 €
 2. Regular Price 8,45 € Special Price 6,95 €
 3. Regular Price 7,95 € Special Price 6,45 €
 4. Regular Price 28,95 € Special Price 24,95 €
 5. Regular Price 3,95 € Special Price 3,45 €
 6. Regular Price 20,95 € Special Price 18,95 €
 7. Regular Price 20,95 € Special Price 18,95 €
 8. Regular Price 20,95 € Special Price 18,95 €
 9. Regular Price 16,95 € Special Price 14,95 €
 10. Regular Price 14,95 € Special Price 12,95 €
 11. Regular Price 22,95 € Special Price 20,95 €
Set Descending Direction
View as Grid Llista

Items 1-36 of 50

Page
per page

 

Pots per tenir la cuina ben ordenada

Oi que ens encanta tenir una cuina ordenada? Els pots de cuina no només t'ajudaran a tenir els teus aliments més ben classificats ia la vista, sinó que poden allargar-ne considerablement la vida ja que permeten que es conservin millor. A Culinarium hem tingut en compte les necessitats dels diferents aliments a l'hora de seleccionar els materials i les característiques dels nostres pots.

Tenim pots apropiats tant per a aliments crus com per a menjars cuinats. Per exemple, els pots fabricats de vidre són perfectes tant per menjars calents com freds, ja que no s'alteren amb els canvis de temperatura i el vidre és resistent i segur. Si el que vols és guardar aliments de llarga durada, com llegums, pasta, arròs, fruita seca, espècies o te et recomanem els pots de tapa metàl·lica. El tancament no sol ser hermètic i això permet que els aliments tinguin una òptima ventilació i així no es facin malbé i et durin al màxim a temperatura ambient. No oblidis navegar per la nostra web per seleccionar la forma adequada. Pensa, per exemple, que si vols guardar espaguetis el pot ha de ser prou allargat.

D'altra banda, els pots de tancament hermètic, normalment de tap amb silicona, són perfectes si els sotmetràs a temperatures altes o baixes. Així, et servirà tant per guardar productes a temperatura ambient com per congelar-los, i n'hi ha fins que resisteixen les temperatures del forn (consulteu la descripció del producte per assegurar-vos). Són també les típiques carmanyoles que podem portar d'excursió o per escalfar al microones a la feina, ja que impedeixen que se'n surti el contingut encara que el moguis.

A la nostra web hem fet una selecció de pots de diferents materials, capacitats i formes. Recordeu consultar els detalls de la mesura i la capacitat. Estem segurs que t'encantaran!