5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Olla alta Efficient 20cm Bra

Add to Wish List
Regular Price 72,95 € Special Price 59,95 €
Codi
0110150
 

Descripció

L'olla alta Efficient de 20 cm amb tapa reuneix l'eficàcia i la qualitat per a un ús de cuina intensiva amb els millors resultats. És una olla robusta i duradora gràcies al seu cos fabricat en alumini fos i a la qualitat del seu antiadherent Platinum Plus lliure de PFOA.

És apta per a totes les fonts de calor (inclosa la inducció) gràcies al seu fons difusor full induction. A més, té un excel·lent repartiment de la temperatura per a una cocció perfecta de totes les nostres receptes.

Inclou dues nanses de silicona de color taronja per agafar l'olla amb comoditat.

L'olla alta Efficient és perfecta per preparar tot tipus de guisats, vins i cremes vegetals o de llegums, tant al foc com al forn. El seu excel·lent repartiment de la calor i la tapa transparent, que manté la temperatura i el vapor de la cocció i permeten controlar la cocció sense aixecar-la, contribueixen a reduir els temps de cocció. És perfecta per coure tota mena de pasta llarga i curta, per a les verdures tallades o bé les peces senceres, o per als llegums. És una olla ideal per preparar guisats que requereixin cuinar-se a foc baix, com el gulash, unes faves estofades, unes tires de costella de porc confitades o unes carxofes prepararàs així. El seu excel·lent repartiment de la calor fa que sigui ideal per preparar una rica sopa castellana o una de ceba, podent donar-li el gratinat final al forn sense haver de canviar-la de recipient. En totes dues mides és una olla pràctica i molt funcional, amb gran capacitat, perfecta per cuinar de forma eficient i molt fàcil de netejar.

Característiques

  • Fabricada en alumini fos extremadament resistent a la deformació (6mm de gruix a la base).
  • Revestiment antiadherent Tefló Platinum Plus d'alta qualitat i molt durador. 100% lliure de PFOA.
  • Fons full induction compatible amb totes les fonts de calor inclosa la inducció.
  • Apta per al seu ús en forn fins a 220°C sense nanses i tapa.

Diàmetre superior: 20 cm

Diàmetre base: 16 cm

Alçada: 14 cm

Capacitat: 4,1 litres


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0110150
Color Negre
Marca BRA
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini fos
Diàmetre 20cm
Capacitat 4,1 L