Greixonera amb esmaltat blanc Jaume colet

Greixonera amb esmaltat blanc Jaume colet

 

Rebaixes

 

Rebaixes

Greixonera amb esmaltat blanc Jaume colet

Add to Wish List
14,95 €
Codi
5003831
Disponible en aquestes botigues


C/ Gran de Gràcia 69 Barcelona, Barcelona, ES


C/ Gran de Sant Andreu, 174 Barcelona, Barcelona, ES


C/ Josep Umbert, 16 Barcelona, Granollers, ES


C/ La Riera, 98 Barcelona, Mataró, ES


C/ Sant Joan Baptista la Salle, 28 Barcelona, Manresa, ES


C/ Llovera, 39 Tarragona, Reus, ES


Rambla, 120 Barcelona, Sabadell, ES


C/ Prat de la Riba, 16 Tarragona, Tarragona, ES


Rambla Egara, 186 Barcelona, Terrassa, ES


C/ Jacint Verdaguer, 13 Barcelona, Vic, ES


C/ Nou, 14 Girona, Girona, ES


C/ Nou, 7 Girona, Figueres, ES


C/ León XIII, 10 Zaragoza, Zaragoza, ES


C/ Mayor, 30 Castellón, Castellón de la Plana, ES


C/ Coso Alto, 37 Huesca, Huesca, ES


Pl. de soler i Gustems, 24 (Pl. dels Carros) Barcelona, Vilanova i la Geltrú, ES


C/ Calvet, 9 Barcelona, Barcelona, ES


Carrer de Sants, 188 Barcelona, Barcelona, ES


C/ De Alcalá, 153 Madrid, Madrid, ES


Carrer Sant Rafel, 14 Girona, Olot, ES

Detalls

Si sols fer fregits, amb aquesta greixonera amb esmaltat blanc de Mud estalviaràs molts diners i faràs un ús més responsable i sostenible de l'oli. Pots reutilitzar diverses vegades sense que perdi cap de les seves bones característiques.

Característiques

  • De ceràmica esmaltada
  • L'oli usat no té per què amagar-a l'hora de guardar-lo. Amb aquesta greixonera, donaràs un toc decoratiu més al teu cuina i podràs disposar de l'oli a mà.

  • Bona neteja
  • El material esmaltat amb què està feta permet una neteja profunda tant a mà com al rentaplats.

  • Netejar bé l'oli
  • Per a reutilitzar, pren la precaució de netejar molt bé abans de guardar quan ja estigui fred i filtrar-lo. Retira completament totes les impureses encara que hagis de rebutjar una part d'ell. Recorda guardar a part per al reciclatge.

  • Tenir cura de la temperatura a l'fregir
  • Pots barrejar diferents tipus d'oli per fregir. Així, triga més a cremar l'oli de gira-sol, per exemple, que el d'oliva. Molts cuiners suggereixen barrejar tots dos per beneficiar-se de la bona sabor i les característiques de l'segon. Si prefereixes el d'oliva, pren la precaució de no escalfar-massa i no ho reutilitzis més de quatre o cinc vegades.

  • No barrejar olis de diferents fregits
  • Especialment, has de tenir cura d'apartar l'oli de fregits de peix perquè pot estar impregnat del seu sabor. Les verdures no transmeten els seus sabors.

Més informació
Més informació
Codi 5003831
Color Blanc
Marca JAUME COLET
Material Porcellana
Ressenyes Trusted Shops

 

Avantatges de fer-te Xef Culinarium a www.culinarium.es:

 
Enviaments a domicili gratuïts
Sense import mínim de compra.
Devolucions gratuïtes
Podràs tornar les teves comandes online sense cost per a tu.

 

I a les nostres botigues físiques podràs gaudir de:

 

   
5% de descompte a les teves compres
S’aplicarà un 5% de descompte a totes les compres superiors a 35€.
Descomptes exclusius
Rebràs promocions i ofertes exclusives per a tu.
Sorteig de producte
Per ser membre de Culinarium, cada mes participaràs, automàticament, al sorteig d’un producte culinari.

 

Per ser-ho només t'has de registrar i marcar la casella Vull rebre informació comercial i ser membre de Chefs Culinarium a www.culinarium.es o sol·licitar-ho a les nostres botigues físiques

 

Avantatges de fer-te Xef Culinarium a www.culinarium.es:

Enviaments a domicili gratuïts
Sense import mínim de compra.
Devolucions gratuïtes
Rebràs promocions i ofertes exclusives per a tu.

 

I a les nostres botigues físiques podràs gaudir de:

5% de descompte a les teves compres
S’aplicarà un 5% de descompte a totes les compres superiors a 35€.
Descomptes exclusius
Rebràs promocions i ofertes exclusives per a tu.
Sorteig de producte
Per ser membre de Culinarium, cada mes participaràs, automàticament, al sorteig d’un producte culinari.

 

Per ser-ho només t'has de registrar i marcar la casella Vull rebre informació comercial i ser membre de Chefs Culinarium a www.culinarium.es o sol·licitar-ho a les nostres botigues físiques