5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Fregidora d'aire i forn 10 L Princess

Add to Wish List
189,00 €
Codi
5004821
Producte esgotat

Descripció

No sabeu si preferiu una fregidora d'aire o un mini forn? La fregidora daire i forn 10 L de Princess és perfecte per a vostè. Amb aquesta luxosa combinació de fregidora d'aire i mini forn podrà rostir, cuinar, fregir, coure i fins i tot deshidratar. La cistella de malla giratòria garanteix les patates fregides més cruixents i, a més, no haurà de tornar a sacsejar-les cada 5 minuts. A més, gràcies a una tecnologia de convecció d'aire especial, podrà cuinar munts de piscolabis a les 3 graelles.

Fritura saludable

Gràcies a l'aire calent en circulació de la fregidora sense oli i forn 10 L Princess, ja no haurà d'utilitzar oli per preparar patates fregides, carn, peix o verdures. Per tant, podreu cuinar de manera més saludable i seguir gaudint dels aliments que a vostè ia tota la seva família els encanten. Fins i tot els aperitius, pastissos i pa estaran cruixents i deliciosos. A més, l'Airfryer compta amb una funció de deshidratació per a fruites i verdures. La millor manera de preparar aperitius saludables com ara rotllets de fruita o crocants de verdures per a vostè i els seus fills.

L'última tecnologia en fregit amb aire calent per preparar un fregit saludable

La fregidora d'aire i forn 10 L de Princess combina l'aire calent en circulació amb la temperatura de cuinat perfecta perquè pugui fer servir la fregidora d'aire per fregir, enfornar, cuinar a la graella i rostir. La tecnologia de convecció per aire d'alta velocitat garanteix que no calgui oli per aconseguir un resultat perfecte i cruixent. En no fer servir oli no s'embrutarà res, per la qual cosa pot deixar-la a la cuina per fer-la servir cada dia. A més dels deu ajustaments preprogramats, també podeu ajustar la temperatura manualment entre 40 ˚C i 200 ˚C per obtenir un resultat perfecte. Això facilita la preparació de panets, mandonguilles i quiches a la fregidora d'aire. Gràcies a les tres graelles per rostir incloses, podreu ficar molts productes al forn al mateix temps.

Fàcil de fer servir

Seleccionar la temperatura o el programa correctes és molt fàcil a través de la pantalla digital tàctil. A més, la funció de temporitzador de 90 minuts i la protecció contra sobreescalfament fan que la fregidora sense oli sigui molt segur dutilitzar. La nansa de disseny especial de la cistella giratòria es pot fer servir per treure-la i buidar-la sobre un plat sense necessitat de tocar cap superfície.

Paràmetres preprogramats

A través dels ajustaments preprogramats podreu seleccionar la temperatura adequada i el temps de cocció simplement prement un botó. La fregidora d'aire i forn de 10 L de Princess disposa de 10 ajustaments preprogramats per rostir i deshidratar i per patates fregides, filets, pastissos, pizzes, pa, peix, gambes i pollastre. Proveu-los i descobreixi totes les possibilitats que li ofereix la fregidora sense oli. Patates fregides, carn, peix i verdures amb poc oli o fins i tot res... tot és possible.

Contingut de la caixa:

Freidora d'aire i forn 10 L de Princess, planxa de cocció, 3 reixetes per rostir, cistella per rostir, nansa per a la cistella, manual d'instruccions

Raons per escollir la fregidora d'aire i forn 10 L de Princess:

  • Prepareu les millors patates fregides cruixents gràcies a la seva cistella giratòria amb pràctica nansa.
  • Amb un volum de 10 l i 1500 W de potència, podreu cuinar patates fregides per a tota la família o un àpat complet d'una sola vegada.
  • Pantalla digital tàctil amb pràctics botons polsadors que us permetran seleccionar i ajustar la temperatura entre 40˚ i 200˚.
  • 10 ajustaments preprogramats per preparar patates fregides, deshidratar fruites i verdures o escalfar una pizza.
  • Gràcies a la tecnologia de convecció d'aire d'alta velocitat, l'Aerofryer Oven és l'alternativa ideal als forns de convecció habituals.

Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 5004821
Color Negre
Marca PRINCES
Potència 1500w
Capacitat 10 L