Guantes y manoplas de cocina para horno y ollas

Les manyoples són un instrument de protecció que ha de tenir presència en tota cuina per evitar els perills que poden ocasionar les cremades
2
Set Descending Direction
View as Grid Llista

2 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

2 Items

per page

Les manoples són una de les eines bàsiques de tota cuina. Es tracta d'una mena de guants de tela amb espai per al dit polze i després un espai comú per als quatre dits restants. fabricades d'una tela especial que resisteix la transmissió de calor, permetent la possibilitat de manipular objectes calents evitant tot perill de possible cremada.

Les manyoples, per tant, es constitueixen com un element essencial a tota llar. En primer lloc perquè eviten, com diem, el risc de cremades. La calor és inherent a tota cuina. Mànecs de cassons al foc, safates al forn, fonts carregades d'aliments calents... això fa que les possibilitats de patir alguna cremada o accident manipulant alguna cosa massa calenta siguin molt altes. Aquí entren en joc les manyoples, la tela reforçada de les quals evita aquestes situacions.

En segon lloc, perquè són un accessori més. La quantitat de dissenys que podem trobar a la nostra botiga fan d'aquest utensili un element més per a la decoració de la teva pròpia cuina. Diferents colors, mides i formes que et permetran triar el que més t'agradi a tu i enganxi amb l'estètica de casa teva. I és que a la cuina no tot entra per la boca, sinó també pels ulls, i comptar amb unes manyoples boniques farà del procés de cuinat un viatge molt més agradable per a tu i per als que t'envolten.

En darrer lloc, perquè a la nostra botiga oferim només les millors qualitats. Tot i ser un element de gran simplicitat, això no vol dir que no hi pugui haver una gradació entre qualitats. Nosaltres només tenim contacte amb els primers fabricants de les més importants marques, de manera que adquirir les teves manyoples a la nostra botiga mai serà un error. Trobaràs just allò que necessites a un preu absolutament fantàstic.