Agarraderas de silicona para ollas y horno

Els agafadors són grans aliats a l'hora de manipular fonts i olles calentes. Evita les cremades. Visita la nostra pàgina per aconseguir el teu

El descompte s'aplica automàticament al carret de la compra

4
Set Descending Direction
View as Grid Llista

4 Items

per page
Set Descending Direction
View as Grid Llista

4 Items

per page

En una cuina, és gairebé impossible no haver de bregar amb la calor del forn i els utensilis que hi col·loquem. Per això, els agarradors són elements tan importants a l'hora de fer preparacions que demanin cocció i manipular olles o fonts calentes.

Els agarradors solen ser complements de cuina que solem subestimar. Generalment, no solem comprar-los o, si ho fem, els deixem penjats o oblidats en algun calaix. Tot i així, són de gran utilitat a l'hora de preparar plats calents. Els qui alguna vegada hagin fet menjars que necessitessin forn saben que és gairebé impossible no cremar-se les mans en manipular fonts. Passa el mateix amb les olles que van al foc. Hi ha al mercat una gran varietat de models. Però a l'hora d'escollir els teus agafadors és molt important que paris atenció al material amb què estan fets, ja que han de ser capaços de repel·lir la calor, evitant que aquest arribi fins a la teva pell. Els més eficients són els realitzats a tela de cotó, i farcits amb abundant buata. Tot i això, també pots optar per altres materials com, per exemple, silicona. En aquest cas, com que acostumen a ser menys resistents a la calor, hauràs d'escurçar el temps de manipulació dels elements calents. Quant a les formes i dissenys, pots trobar agafadors en forma de manyopla, per cobrir tota la teva mà i part del teu braç, quadrats, rodons, rectangulars o replicant les figures més diverses (animals, fruites i verdures, etc.). Recorre al catàleg d'agafadors que trobaràs a la nostra botiga online. Hi veuràs una àmplia varietat de models, tots de la millor qualitat i garantint el millor preu del mercat. Deixa ja de patir cremades innecessàries a la cuina. Adquireix un dels nostres agafadors i fes que la teva experiència a la cuina es converteixi en una mica cent per cent plaent.