5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Cassola alta Efficient 28cm Bra

Add to Wish List
Regular Price 91,95 € Special Price 69,95 €
Codi
0108790
Producte esgotat

Descripció

La cassola alta Efficient de 28 cm amb tapa reuneix l'eficàcia i la qualitat per a un ús de cuina intensiva amb els millors resultats. És una cassola robusta i duradora gràcies al seu cos fabricat en alumini fos i a la qualitat del seu antiadherent Platinum Plus lliure de PFOA.

És apta per a totes les fonts de calor (inclosa la inducció) gràcies al seu fons difusor full induction. A més, té un excel·lent repartiment de la temperatura per a una cocció perfecta de totes les nostres receptes.

Inclou tapa i dues nanses de silicona en color taronja per agafar la cassola amb comoditat.

La cassola alta Efficient és molt versàtil, ja que et permetrà fer tota mena de receptes, des d'un guisat al foc, a rostir la carn que prefereixis, unes verdures senceres o trossejades o preparar peix al forn. Fins i tot podràs elaborar receptes dolces delicioses i alguns tipus de pa. Resulta ideal per cuinar plats de cullera com un potatge de cigrons amb bacallà, unes patates guisades o els arrossos caldosos que més t'agradin: de verdures, carn, marisc o peix, controlant la cocció en tot moment gràcies a la tapa de vidre. Per la seva capacitat, són ideals per guisar una caldereta de xai, una sarsuela de peix o un estofat de vedella o de pollastre. A més, la seva versatilitat la fa ideal perquè puguis preparar qualsevol plat al forn, des d'un saborós pollastre amb patates o la teva carn rostida preferida. És perfecta també per enfornar un deliciós pa de pessic, un pastís de formatge tipus "la Vinya", rostir peres o pomes i fins i tot preparar uns deliciosos pastissos de fruites. Gràcies al seu antiadherent, podràs cuinar qualsevol guisat amb molt poc oli i sense que s'enganxi res, d'una manera molt eficient. I a més resulta molt fàcil i còmoda de netejar.

Característiques

  • Fabricada en alumini fos extremadament resistent a la deformació (6mm de gruix a la base).
  • Revestiment antiadherent Tefló Platinum Plus d'alta qualitat i molt durador. 100% lliure de PFOA.
  • Fons full induction compatible amb totes les fonts de calor inclosa la inducció.
  • Cos apte per a forn fins a 220ºC (usar al forn sense la tapa de vidre i les nanses de silicona).
  • Inclou tapa de vidre i nanses de silicona.

Diàmetre superior: 28 cm

Diàmetre base: 21,8 cm

Alçada: 10,9 cm

Capacitat: 5,7 litres

Porcions: 5-7


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 0108790
Color Negre
Marca BRA
Tipus de cuina Totes les cuines inclosa la inducció
Material Alumini fos
Diàmetre 28cm
Capacitat 5,7 L