5% DTE EN COMPRES SUPERIORS A 35€. FES-TE XEF CULINARIUM I APROFITA-HO!

Caixa organitzadora 21x16x9 cm Interdesign

Add to Wish List
13,95 €
Codi
1008312
 

Descripció

Actualitza l'organització de la vostra nevera amb el contenidor d'emmagatzematge iDesign, fabricat amb plàstic transparent 100% reciclat post consum.

Aquesta innovadora caixa d'emmagatzematge per a nevera compta amb un disseny de doble capa per ajudar a mantenir frescos una varietat de productes.

La cistella coladora interior amb disseny de drenatge obert permet que l'aigua i el líquid es filtrin fins al fons del recipient, alhora que facilita el rentat, esbandida i assecat a l'aire per a un emmagatzematge ideal de la fruita.

La tapa amb osques extraïble proporciona un flux d'aire addicional per evitar l'excés d'humitat, i el disseny transparent garanteix que les fruites i verdures dins de la caixa estiguin sempre visibles i accessibles.

Aquest contenidor modular es pot apilar per permetre una organització a diversos nivells i maximitzar l'espai d'emmagatzematge.

Fabricat amb plàstic durador 100% reciclat post consum i sense BPA, resisteix l'ús diari i és fàcil de netejar amb aigua i sabó suau.

Mesures: 21,6x16,5x9,5 cm.


Informació tècnica

Informació tècnica
Codi 1008312
Color Blanc
Marca INTERDESIG
Material Plàstic reciclat