kit-esferificacio-cuina-molecular
Zoom

JOC PER ESFERIFICACIÓ CUISINE R-EVOLUTION.MOLECULR

La fusió entre ciència dels aliments i les arts culinàries. Les noves tecnologies i els agents texturitzants naturals et permetran “desconstruir” qualsevol plat o còctel i crear plats espectaculars, gràcies a 3 tècniques moleculars: GELIFICANT, EMULSIONANT I ESFERIFICANT.
Des d’espaguetis de xocolata fins a bombolles de “mojito”, perles de vinagre de Mòdena, passant per escumes espectaculars o caviar de menta flotant....
Ara pot usar agents texturitzants naturals per "deconstruir" qualsevol plat o còctel gràcies a aquestes 3 espectaculars tècniques moleculars.

- 4 additius (20 bolsitas) / 3 pipetes / 1 cullera perforada / 1 cullera de mesura / 1 xeringa alimentària / 2 tubs de silicona / 1 motlle de silicona / 1 DVD amb 50 receptes.


|