function MM_swapImgRestore() { //v3.0 var i,x,a=document.MM_sr; for(i=0;a&&i0&&parent.frames.length) { d=parent.frames[n.substring(p+1)].document; n=n.substring(0,p);} if(!(x=d[n])&&d.all) x=d.all[n]; for (i=0;!x&&i var __adobewebfontsappname__="dreamweaver"
GELAT DE
MADUIXA




RECEPTA
GELAT DE MADUIXA
CULINARIUM | 08.06.16
RECEPTA
SALSA BBQ
CULINARIUM | 11.05.2016
RECEPTA
COM FUMAR AMB BBQ?
CULINARIUM | 04.05.2016
RECEPTA
CHEESE CAKE DE JAMIE OLIVER
CULINARIUM | 23.03.2016
RECETA
FLAM DE XOCOLATA I LLET CONDENSADA
CULINARIUM | 16.03.15
RECEPTA
HAMBURGUESES DE TONYINA
CULINARIUM | 03.03.2016
RECEPTA
FABADA
CULINARIUM | 17.02.2016
RECEPTA
PASTÍS DE MUNTANYA
CULINARIUM | 10.02.2016
RECEPTA
RELLOM DE PORC AMB SALSA D'AMETLLES
CULINARIUM | 03.02.2016
RECEPTA
CREMA DE CARABASSA I PARMESÀ
CULINARIUM | 27.01.2016
RECEPTA
PASTÍS TATIN
CULINARIUM | 20.01.2016
RECEPTA
TORRADETES DE FORMATGE FETA AMB TOMÀQUET I ALFÀBREGA
CULINARIUM | 11.01.2016
RECEPTA
XARRUPS DE GELATINA DE PEIX
CULINARIUM | 30.12.2015
RECEPTA
CRUIXENTS DE MARISC I VERDURA
CULINARIUM | 23.12.2015
RECEPTA
"MONTADITOS" VEGETALS
CULINARIUM | 16.12.2015
RECEPTA
RAVIOLIS DE CARBASSA
DULCE DE MACADAMIA
8 CONSELLS PER MANTENIR LES COPES DE VIDRE EN BON ESTAT
RECEPTA
GALETES DE CARABASSA
DULCE DE MACADAMIA
RECEPTA
PASTÍS DE LLIMONA I FRUITS VERMELLS
SARA SURINACH
8 CONSELLS PER MANTENIR LESPAELLES EN PERFECTE ESTAT
RECEPTA
PIZZA CASERA
LOS TALLERES DE CULINARIUM
RECEPTA
HAMBURGUESA DE GARBANZOS (FALAFEL)
CULINARIUM | 17.09.15
RECEPTA
AMANIDA DE TABULÉ
CULINARIUM | 09.09.15
RECEPTA
GASPATXO DE SÍNDRIA
CULINARIUM | 02.09.15
8 CONSELLS PER NETEJAR ELS GANIVETS
RECEPTA
MONGETES VERDES AMB PERNIL AL MICROONES
CULINARIUM | 12.08.15
RECEPTA
PASTÍS DE FORMATGE DE COLORS
CULINARIUM | 23.07.15
RECEPTA
CASSOLETES DE LLIMONA
CULINARIUM | 08.07.15
RECEPTA
VERMUT
CULINARIUM | 03.07.15
RECEPTA
MACARONS
CULINARIUM | 17.06.15
10 TRUCS PER CONVERTIR-TE EN EL REI DE LES BARBACOES
RECEPTA
AMANIDA D'ARRÒS AMB POLLASTRE I MANGO
CULINARIUM | 07.05.15
RECEPTA
TIMBAL DE VERDURES
CULINARIUM | 30.04.15
RECEPTA
CUINAR BROU AMB UNA CAFETERA ITALIANA
CULINARIUM | 08.04.15
RECEPTA
MONA TRADICIONAL DE PASQUA
CULINARIUM | 01.03.15
RECEPTA
PA BLANC
CULINARIUM
RECEPTA
SUSHI
TALLER DEL GUSTO
RECEPTA
PA D'ALL
CULINARIUM
RECEPTA
MUSSOLS D'OREO
CULINARIUM | 28.01.15
RECEPTA
PALETS DE PARMESÀ
CULINARIUM | 22.01.15
7 CONSELLS PER TREBALLAR EL FONDANT
RECEPTA
MUFFINS DE FRANKFURT
CULINARIUM | 15.01.15
RECEPTA
CHRISTMAS DAMPER
CULINARIUM | 03.12.14
RECEPTA
DITS DE GALETA
CULINARIUM | 31.10.14
RECEPTA
CREMA DE CASTANYES
CULINARIUM | 31.10.14
RECEPTA
SECRET DE PORC AMB SALSA DE CERVESA
CULINARIUM | 07.10.14
Brunoise
BRUNOISE:
Sistema per tallar verdures i hortalises. Primer tires fines i després daus petits.



Ús freqünte. ‏ Per a preparats en els que el tall estarà visible, salses i farcits.

Dificulta.Baixa

RECEPTA
ESPINACS A LA CREMA
CULINARIUM | 30.09.14
RECEPTA
QUICHE DE CARBASSÓ I GAMBES
CULINARIUM | 24.09.14
RECEPTA
GOMINOLES ARTESANAS
CULINARIUM | 22.09.14
RECEPTA
ROTLLETS DE CRANC AMB POMA I MANGO
CULINARIUM | 19.09.14
RECEpTA
MELMELADA DE PRUNA
CULINARIUM | 21.07.14
CUINAR AMB WOK
RECEPTA
PLATS DIVERTITS
CULINARIUM | 01.08.14
RECEPTA TEMPORADA
3 DIPS DE DIFERENTS SABORS
CULINARIUM | 12.07.14
Suar
SUAR:
‏Mètode molt suau de cocció seca que s'utilitza principalment en vegetals.



Ús feqüent.‏‏Aconseguir que les verdures alliberin el seu sabor sense que dorin o canviim el seu color. Aportar un primer punt de sabor a una recepta

Dificultat.Baixa

RECEPTA REBOSTERIA
COCA DE SAN JOAN
CULINARIUM | 23.06.14
RECEPTA
GELAT DE TARONJA AMB OSSETS
CULINARIUM | 20.06.14
RECEPTA SUCS
UN SUC PER A CADA OCASIÓ
CULINARIUM | 11.06.14
RECETA REBOSTERIA
MINI MUFFINS
T-GALETES | 04.06.14
LES 10 REGLES D'OR PER A CUINAR AL MICROONES
RECETA CREMES
CREMA DE GUACAMOLE
CULINARIUM | 22.05.14
RECEPTA REBOSTERIA
GALETES AMB FONDANT
CULINARIUM | 25.05.14
RECEPTA CREMES
CREMA DE VICHYSSOISE
CULINARIUM | 14.05.14
Emulsionar
EMULSIONAR:
Barrejar dos ingredients incompatibles entre si.



Ús freqüent. Utilitzat freqüentment en salses i guarnicion

Dificultat. Mitja

RECEPTA CARN
POLLASTRE AMB SALSA DE MOSTASSA I MEL
CULINARIUM | 07.05.14
RECEPTA VERDURES
PANADONS D'ESPINACS
CULINARIUM | 16.04.14
RECEPTA REBOSTERIA
PASTISSETS FARCITS DE CREMA
CULINARIUM | 09.04.14
MANUALITATS
COM FER UN BARRET DE XEF
CULINARIUM | 11.04.14
BENEFICIS DE LA COCCIÓ AL VAPOR
RECEPTA APERITIUS
CAKE POPS SALATS
Vanessa Castellana, cuinera de Culinarium
02.04.14
RECEPTA REBOSTERIA
CUP CAKE DE BAILEYS
CULINARIUM | 19.03.14
RECEPTA PEIX
SALMÓ FARCIT DEL SEU MOUSSE
CULINARIUM | 12.03.14
RECEPTA REBOSTERIA
GANACHE DE XOOCOLATA NEGRA
CULINARIUM | 05.03.14
Flamejar
FLAMEJAR:
Ruixar un plat amb alcohol (conyac, armagnac, calvados, rom o whiskey) i calar-hi foc.



Objetiu.Realçar el sabor

Ús freqüent.Postres calents i alguns còctels

Dificultat.Baixa

function davantflamejarvisible(){obj=document.getElementById("flamejar-diccionarium1");obj.style.display="block"} function davantflamejarocultar(){obj=document.getElementById("flamejar-diccionarium1");obj.style.display="none"} function radereflamejarvisible(){obj=document.getElementById("flamejar-diccionarium2");obj.style.display="block"} function radereflamejarocultar(){obj=document.getElementById("flamejar-diccionarium2");obj.style.display="none"} function davantemulsionarvisible(){obj=document.getElementById("emulsionar-diccionarium1");obj.style.display="block"} function davantemulsionarocultar(){obj=document.getElementById("emulsionar-diccionarium1");obj.style.display="none"} function radereemulsionarvisible(){obj=document.getElementById("emulsionar-diccionarium2");obj.style.display="block"} function radereemulsionarocultar(){obj=document.getElementById("emulsionar-diccionarium2");obj.style.display="none"} function davantbrunoisevisible(){obj=document.getElementById("brunoise-diccionarium1");obj.style.display="block"} function davantbrunoiseocultar(){obj=document.getElementById("brunoise-diccionarium1");obj.style.display="none"} function raderebrunoisevisible(){obj=document.getElementById("brunoise-diccionarium2");obj.style.display="block"} function raderebrunoiseocultar(){obj=document.getElementById("brunoise-diccionarium2");obj.style.display="none"} function davantsuarvisible(){obj=document.getElementById("suar-diccionarium1");obj.style.display="block"} function davantsuarocultar(){obj=document.getElementById("suar-diccionarium1");obj.style.display="none"} function raderesuarvisible(){obj=document.getElementById("suar-diccionarium2");obj.style.display="block"} function raderesuarocultar(){obj=document.getElementById("suar-diccionarium2");obj.style.display="none"}